Om oss

Varför skall du anlita oss?

Leomini är en webbyrå i liten skala men vi tänker stort. Därför har vi tagit fram dessa riktmärken, så du som kund vet vad du får.

Vi inser att syftet med webbdesign är att bidra till konverteringar, inte göra skrytbyggen för att tillfredställa vårat ego.

Vi designar med användbarhet i åtanke. En besökare får aldrig lämnas i undran vad de ska göra härnäst.

Vi levererar aldrig grafiska element som inte fyller något värde, som inte gör något för att skapa förtroende för ditt varumärke eller inte bidrar till att öka antalet konverteringar. Din hemsida kommer att se bra ut och leverera resultat.

Vi inser att inte alla dina besökare kommer att ha 20-20 syn, så vi väljer teckenstorlek och typsnitt som är mest troligt att de lätt ses av läsare i alla åldrar.

Vi optimerar så att läsaren når sin destination med minsta antal klick, och förser hemsidan med brödsmulor eller andra tydliga indikationer på vägen för läsaren att följa. Om ni vill.

Vi säkerställer att varje sida ger information till läsaren som den kan förvänta sig att hitta där. Om vi märker att innehållet på en sida och syftet med sidan krockar, gör vi dig uppmärksam på det, så du kan bestämma vilka åtgärder som skall vidtas.

Vi skapar hemsidor som fungerar i de ledande webbläsarna, vilket betyder att vi skapar för framtiden men samtidigt har dåtiden i åtanke så att alla kan se din slutprodukt.

Vi tror på lagarbete! Det är därför vi stoppar vårt ego vid dörren när vi arbetar med ett projekt. Vi inser att din personal och vi, är alla “partners” som måste arbeta smidigt tillsammans för att kunna leverera en hemsida som höjer ditt företags synlighet.